сряда, 14 декември 2022 г.

Изясни се причината за смъртта на сина на Тина Търнър

 Рони с майка си Тина и съпругата си Афида 

Рони Търнър, най-малкият син на Айк и Тина Търнър, е починал от усложнения от метастатичен карцином на дебелото черво, съобщи службата по съдебна медицина на окръг Лос Анджелис, цитирана от електронното издание Е!News.

Музикантът от група "Manufactured Funk" си отиде от този свят на 8 декември на 62-годишна възраст.

Рони Търнър, чиято смърт беше обявена за естествена, освен от рак на дебелото черво, е страдал и от атеросклеротично сърдечносъдово заболяване, разкриват още от службата.

Рони участва в биографичния филм "What's Love Got to Do with It" от 1993 г. за музикалното наследство на майка му, за която е известно, че е малтретирана по време на брака си с Айк Търнър.

Айк почина на 76 години на 12 декември 2007 г.

След кончината на своя наследник 83-годишната Тина Търнър изрази скръбта си в Instagram. Певицата написа, че той си е отишъл твърде рано.

Почит към Рони отдаде и съпругата му Афида, която ще го помни като "истински ангел" и неин "най-добър приятел".

"Направих най-доброто до края този път, не успях да те спася. Обичам те от... 17 години, това е много, много лошо и съм много ядосана", написа тя . "Това е трагедия, ти, брат ти Крейг и баща ти Айк Търнър и Алин, почивайте в рая... Толкова несправедливо."

През 2018 г. Тина Търнър загуби най-големия си син Крейг, който сложи край на живота си, припомня БТА. Негов баща беше покойният музикант Реймънд Хил.

Социални, пенсионни и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България!

Социални и юридически услуги за българи в Италия и за италианци в България!

Новините от днес и със задна дата