петък, 28 октомври 2022 г.

Страх след пускането на прокурорския син - жертвите му и близките им се боят за живота си

  

                          Снимка: Bulphoto

Страх в Перник след освобождаването на агресивния прокурорски син Васил Михайлов, съобщи БНТ. Вчера съдът реши да облекчи присъдата на младежа на домашен арест. Близки на пострадалите заявиха, че се притесняват от отмъщение, а част от жертвите вече са оттеглили показанията си.

Ден след като съдът пусна под домашен арест побойника от Перник Васил Михайлов, жертвите му и близките им се притесняват за живота си.

"Никой от нас не вярва, че човек, който 18 години е възпитаван в това, че той може да прави всичко без да понесе наказания, човек, който е прикриван от баща си и е научен, че на него нищо няма да му се случи, след прекарани четири месеца в ареста, ще излезе бял и добър. Сега той най-вероятно ще излезе озлобен и отмъстителен", казват хората.

Семейството на пребития треньор Румен Андонов е обезверено. "Няма смисъл да се борим срещу система, която е прогнила отвътре", казва дъщерята.

По думите им вече има пострадали, които са оттеглили показанията си срещу Васил Михайлов.

"Сега масово, даже всички свидетели, тези които даваха показания, докато той беше в ареста, ще започнат да се отказват, да забравят и да не си спомнят. Защото той ще направи всичко възможно - ще им се обажда, ще ги заплашва. Ще намери начин да им въздейства", казва дъщеря му.

Дъщерята на пребития мъж дори твърди, че Михайлов вчера е видян да се разхожда на свобода, въпреки домашния арест. Същевременно баща ѝ Румен Андонов вече се е възстановил, но се страхува да говори за случая.

Новините от днес и със задна дата