сряда, 19 октомври 2022 г.

Вида Попова: Обръщам се към всички онези корумпирани лидери на ДПМНЕ

 Може да бъде изображение с 7 души, изправени хора и текст, който гласи 'георги наумов милва паметника на гроба на иван михайлов в италия.'

Обръщам се към всички онези корумпирани лидери на ДПМНЕ, които само преди няколко години се извървяха при мен в дома на Иван Михайлов. Те идваха, за да се кълнат лицемерно във вярност към неговите идеи. Всички бяхте пламенни ванчомихайловисти.
Дори и интервю направихте с лидерът на ВМРО Иван Михайлов, като в последната точка на интервюто търсехте и съвет за бъдещето на Македония.
Имената са много. Както са много и имената на поискалите и добили тайно българско гражданство, след като са подписали лично декларация, че са македонски българи. Снимките - също са много. Днес същите тези, които клечаха до мен на гроба на Иван Михайлов го обявяват, че бил фашист. Тази морална шизофрения има само едно обяснение - или винаги сте били югославска агентура и слуги на джелатите на ВМРО и на своя народ, или сте фурнаджийски лопати минали на страната на мафията в нашата родина, чийто идентитет киднапирахте, както омърсихте и светите 4 букви ВМРО, с които вече нямате нищо общо. Вие днес гласувате текст, под който биха се подписали Темпо, Ал. Ранкович и др. Днес маските паднаха. ДПМНЕ обяви ВМРО във фашизъм. Днес ДПМНЕ затвори вратата на Северна Македония към Европа.
-------
Пред гроба на Ванчо - снимките и имената са немалко, но фактът е само един : Г-н Мицковски превърна партията си в анти-ВМРО клонинг на СЮК.
-------
На снимката лево:
Антон Попов, синът Найден, журналист от списание "Дело" и Георги Наумов министър на правосъдието в държавата Македония.
Десно: до гроба поетесата Женя Заимова, Вида Попова, племенникът ми Илия Илиев и сестра ми Благуна, майката на Илия

Новините от днес и със задна дата