събота, 21 май 2022 г.

Скандал завърши с бой между българин и украинец в центъра на София (видео)

  

Скандал между украинец и българин в центъра на София е прераснал в бой насред улицата.

Грозните сцени са били заснети от свидетел, който публикува видеото във Фейсбук. От видеото се вижда размяна на обиди между двамата. Напразно съпругата на българина се опитва да ги разтърве.

Вижда се, че тя застава между тях. Но вместо да се успокоят, двамата се развихрят и обидите прерастват във физическо стълкновение на средата на улица "Раковски" в центъра на столицата и размяна на удари.

Според очевидци българинът и жена му са опитали да пресекат неправилно, украинският шофьор им прави забележка, а до агресията се стига, след като нашенецът вижда украинска регистрация на колата, твърди бТВ. На камерите ясно се вижда, че българинът предизвиква украинеца.

"Отивай да се биеш в родината си. Не тук ние да те издържаме. Аз ти плащам да седиш тук", крещи сънародникът ни към украинеца, става ясно от видеото в социалната мрежа, заснето от Boris Chervenkov.

След боя чужденецът се качва в автомобила си. Българинът през това време му чупи страничното стъкло на колата.

Видеото предизвика противоположни реакции - част от българите споделят, че се срамуват от сънародника си и грозната сцена. Други пък подкрепят саморазправата от страна на нашенеца.

От хотелиерите по морето пък стана ясно, че в голямата си част от мъжете украинци емигрирали в България са от района на Донбас и са руснаци от Украйна, които правят поразии и се представят за украинци тъй като са с украински документи.


Новините от днес и със задна дата