вторник, 26 април 2022 г.

Мария Мутафчиева, Тони Димитрова и RIA представят видеоклипа на песента „Остани“ първо в Бургас!

 Мария Мутафчиева, Тони Димитрова и RIA представят видеоклипа на песента „Остани“ първо в Бургас!

Дългоочакваната премиера на видеото към песента „Остани“ е насрочено за 29 април 2022 г. (петък), от 19:00 ч., в експоцентър "Флора". Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Община Бургас, чрез нейния Фонд Култура, и ще бъде ексклузивно представен на едно от най-значимите събития за града – откриването на 37-то издание на Националната изложба на цветя „Флора Бургас“. Мария Мутафчиева, Тони Димитров и RIA ще представят лично песента и клипа към нея.

„Остани“ вече покори върховете на най-престижните музикални класации в България. Мери пише песента, провокирана от съвремието ни.

„Създадохме нещо наистина ново във вокално отношение. Още докато слушах китарния риф на Миро, си представях характерната бленда на Тони Димитрова – като украшение и контраст на моята меланхолия. За да е всичко още по-красиво, добавихме и гласа на RIA в нашия дует. За представянето в Бургас сме подготвили специална версия на песента. 

Благодарни сме на Общината за съфинансирането на видеото! Работихме с творческия тандем Васил Стефанов / Стефка Николова. Снимахме на култови за града места и на още няколко интересни дестинации. Любопитна съм каква ще е реакцията на публиката, когато види цялата история!“, разказва Мария Мутафчиева.

Тони Димитрова споделя:

“Благодаря ви, Мери и Миро, за чудната песен! Благодаря на RIA за красивия ѝ чист глас! Благодаря на всички, които вярват в нас и ни подкрепят, на Васко и Стефи, че обличат песните ни с живот, на моите скъпи приятели Митко, Жоро и Петьо, и на всички познати и непознати рибари от Рибарското селище за това, че са големи човеци и приятели! Това е щастие! Обичам ви!“

„Благодарна съм за възможността да се включа в „Остани“! Пожелавам успех на песента и видеоклипа! Нямам търпение да се видим на 29 април, Бургас!“, добавя RIA.

Можете да чуете „Остани“ на всички музикални платформи в Интернет:

https://lnk.to/-Ostani

Новините от днес и със задна дата