вторник, 1 февруари 2022 г.

Княгиня Калина смая с видео как кърши снага на купон в Боровец / видео

  

В мрежата бяха разпространени кадри с княгиня Калина Сакскобургготска във вихъра на танца. Княгинята е снимана как се забавлява в заведение в Боровец. На кадрите се вижда как тя танцува с Цецо Елвиса, докато той пее, съобщава Нова.

Във второ видео, разпространено в интернет, се вижда вече как танцува блус със съпруга си - Китин Муньос.  

Очевидно единствената дъщеря на Симеон Сакскобургготски и Маргарита е решила да разнообрази посещението си на курорта, чиито писти привличат любителите на зимните спортове от близо и далеч, излизайки на вечеря със съпруга си в едно от местните заведения, където да се повеселят.

От кадрите във виртуалното пространство става ясно, че за доброто настроение на посетителите на мястото, което двамата в крайна сметка са избрали, се грижи най-известният имитатор на Елвис Пресли у нас, а именно Цветелин Атанасов. Облечен с бял костюм, точно като Краля на рока, той радва гостите, посредством програмата си, включваща добре познатите и вечни хитове на покойната звезда. В постовете се вижда, че половинката на испанския мореплавател Китин Муньос, е единствата от присъстващите, която се е осмелила да стане от масата, за да танцува на своеобразния дансинг под звуците на музиката.

За разлика от останалите присъстващи, тя искрено се весели, без да изпитва каквото и да било притеснение от изпълнените с любопитство погледи, приковани към нея. За вечерта, прекарана извън двореца "Царска Бистрица", Калина се е спряла на семпло облекло, състоящо се от бежов пуловер и тъмен панталон, които е съчетала с виолетова кърпа за глава и калци за ботуши с косъм, а огърлицата си от разноцветни масивни мъниста използва като диадема. По-късно в платформата за комуникация се появиха нейни изображения, на които позира в компанията на жената на Цецо и тяхната дъщеря Вики.

Малко преди 50-ата си годишнина, който бе на 19 януари т.г., Калина реши да се прибере в България. Тогава редица наши медии писаха, че тя е единствената наследница на бившия ни министър-председател, която е избрала да се установи в родината на баща си, при това в самостоятелно жилище в столицата. Вместо да се възползва от привилегията да се настани в двореца "Врана", тя предпочете да отседне за постоянно в обикновена къща.

В средата на миналия месец, дни преди личния ѝ празник, внучката на цар Борис III и на царица Йоанна Савойска се разходи с мъжа си до Бистрица, където засне официален портрет за своя юбилей заедно с прочутите народни певици Бистришките баби, които са в списъка за нематериално културно наследство на ЮНЕСКО. Новината сподели етнологът Нели Овнарска, публикувайки в няколко снимки от работния процес.

"Тръпката да облечеш княгиня в носия. След кратък "спор" тя отстъпи от идеята си да е само по риза и престилка, а аз отстъпих от идеята за етнографската точност на костюма. Тя, Нейно царско Височество Калина Сакскобургготска, княгиня българска и херцогиня саксонска, на гости в Бистрица", написа Овнарска, която уточни, че за сесията е пристигнал специално чуждестранен фотограф.

 Може да бъде изображение с 3 души, изправени хора и на открито

Новините от днес и със задна дата