събота, 19 февруари 2022 г.

Сепаратист с грозна пропаганда: Зеленски готви масови кланета по "хърватския" сценарий

 Извънредно обръщение на киевски политик: Зеленски готви масови кланета по "хърватския" сценарий ВИДЕО

Бивш украински политик, със сталинистки знак на ревера и бивш депутат Олег Царев се обърна с грозна путинофилска пропаганда към жителите на сепаратистките Донецк и Луганск. "Моля да обърнете внимание, това е "много важна информация", каза той. 

Получих съобщения от Киев, в най-скоро време Зеленски наистина ще започне силова операция в Донбас. Украйна иска да реализира "хърватския" сценарий, използвайки мигновенен военен удар за поставяте под контрол на границата на ДНС и ЛНР с Русия, след което ще последва чистка на неолоялното на сегашната украинска власт население. 


Плановете са изложени, задачите са поставени. Техниката и личния състав са готови. Сценарият на операцията е изцяло одобрен от Запада. Защо, аз вече го обяснявах и по-рано. 

Едновременно с началото на военната поерация Силите за сигурност на Украйна заедно с местните нацисти ще започнат физически да унищожават "проруските настроени елементи". 

При това не става дума само за опозиционно настроени политици. Ще бъдат ликвидирани блогъри, журналисти, обществени лидери.  Списъците с адресите и имената им вече са съставени. Специалните групи за почистване вече са готови. Несъгласните ще бъдат ликвидирани в Киев, Одеса, Харков, Днепропетровск и други градове в югоизточната част на Украйна. 

Научавайки за това, вече редица опозиционни политици са напуснали страната. 


Единственият, който може да спре това неизбежно кръвопролитие, е Владимир Питин и неговите съюзници. В момента текат напрегнати преговори. 

Още един път ви моля да се отнесете доста сериозно към тази информация.

Олег Царев е 1-ви председател на парламента на Новоросия, конфедерация непризнатите Донецка народна република и Луганската народна република, които бяха провъзгласени през пролетта на 2014 г., фактически в рамките на части от Донецка и Луганска области на Украйна. Той е бивш заместник-председател на фракцията на Партията на регионите във Върховната Рада на на Украйна и бивш член на тази партия (изгонен през 2014 г.). Той беше кандидат за поста президент на Украйна на предсрочните избори на 25 май 2014 г., но на 1 май оттегли кандидатурата си. По време на въоръжения конфликт в Източна Украйна той премина на страната на бунтовниците, борещи се срещу украинската армия. На 26 юли 2014 г. става председател на парламента на Новоросия  , конфедерация, която включва Донецката и Луганската народни републики.

Ето какво причини Сталин на етническите украинци - "Гладомор"

Новините от днес и със задна дата