вторник, 14 декември 2021 г.

Как може да се преобрази комплексът "Ченгене скеле" край Бургас

  

Остават само няколко дни, в които чрез личния си вот българите могат да изразят своето предпочитание за най-интересните проекти в конкурса "Сграда на годината". Сред тях е и вече реализираният и посрещащ своите гости Културно - исторически комплекс "Ченгене скеле", разположен край едноименното рибарско селище, съобщават от община Бургас.

Културно-туристически комплекс "Ченгене скеле" се намира на 15 км. от град Бургас. Той включва три експозиционни къщички, кафе-клуб на моряка, ресторант, многофункционална зала за изложби и събития, парково пространство и детска площадка. При строителството Община Бургас използва в най-голяма степен еко материали.

В настоящото издание на конкурса "Сграда на годината" участват още два бургаски проекта - новата Библиотека и болница "Сърце и мозък".

Остава само ден до края на срока, в който чрез личния си вот българите могат да изразят своето предпочитание за най-интересните проекти в конкурса „Сграда на годината“. Сред тях е и вече реализираният и посрещащ своите гости Културно – исторически комплекс „Ченгене скеле“, разположен край едноименното рибарско селище.

Бургазлии са доказали, че държат на всичко свое. Затова гласувайте за КТК „Ченгене скеле“ в категория НАГРАДАТА НА ПУБЛИКАТА! Освен това проектът е наистина уникален за страната и привлича много посетители от други градове и държави, което е и една от неговите цели. Всеки приятел и почитател на Бургас, който вече е бил там и му е харесало, също може да даде своя глас за КТК „Ченгене скеле“. Имате време да го сторите до 14 декември.

 За да подкрепите уникалния за региона и страната проект, е нужно :

1. Да последвате линк-а долу;

2. Да натиснете бутона гласувай, като въведете валиден е-мейл адрес;

3. Да потвърдите своя глас чрез изпратения мейл на подадения адрес.

 https://buildingoftheyear.bg/bg/buildings/view/1387/Kulturno---turisticheski-kompleks-Chengene-skele-gr-Burgas.html

Новините от днес и със задна дата