четвъртък, 30 декември 2021 г.

Кървав ужас! Откриха мъртва британка в кемпер край Бургас!

 

Тялото на 54-годишната англичанка Трейси Браун бе открито в кемпер, паркиран до новото пристанище на Ченгене скеле край Бургас. Тя е издъхнала след намушкване с нож в областта на долните крайници. Сигналът е подаден от приятеля ѝ - 39-годишният Марти, съобщават от Флагман.

Разследващите са установили по безспорен начин, че става въпрос за самоубийство.  39-годишният мъж от Великобритания съдействал на полицията. Той първоначално е задържан, но впоследствие е освободен, след като е станало ясно, че не е съпричастен към смъртта на жената.

Официална информация по случая няма, тъй като се касае за самоубийство. МВР няма практика да известява детайли по подобни инциденти. 

Трейси е счетоводител по професия. Тя дошла през октомври в България с приятеля си, който бил машинен инженер. Пътували с кемпер и 4 кучета, обиколили почти цялата страна.

Пристигнали в Бургас на 20-ти декември. Отседнали в специализираната кемпер зона до новото пристанище край Ченгене скеле, където получавали всички удобства срещу символичната цена от 10 лева на ден.

Сприятелили се бързо с неколцина българи, на които разказали, че искат да купят имот в Созопол. Дори набелязали конкретна къща, която трябвало да огледат тези дни. Никой не знае дали са стигнали до сделка и харесали ли са имота, защото не са излизали на 23 и 24-ти декември, а на 25-ти е настъпило самоубийството.

Според очевидци жената се държала странно, била затворена и давала вид на изключително ревнива. Марти на свой ред бил много дружелюбен и бързо завързал приятелства.

В нощта на инцидента той бил навън, разхождал кучетата. Прибрал се около 20 часа и намерил мъртвата си приятелка в кемпера. Имало много кръв. Веднага е сигнализирал на телефон 112. Дошлите на място парамедици нямало какво да направят, а само да констатират смъртта.

Разследващите са направили детайлен оглед, свалени са и видеозаписите от охранителните камери. Няма никакви доказателства, че Марти е замесен в смъртта на приятелката си, а освен това никой друг не е доближавал кемпера им в тези часове.

Новините от днес и със задна дата