петък, 5 ноември 2021 г.

Сачева: Бомбите на Бойко Рашков обикновено се оказват пиратки

 

На първо място стигнахме дотук заради липсата на доверие помежду ни. Всеки, който идва на власт, счита, че всичко започва от него. Това заяви кандидатът за народен представител от ГЕРБ Деница Сачева в студиото на "Панорама" по БНТ относно високата COVID смъртност в страната и ниските нива на ваксинация.

,,Служебното правителство, вместо да надгради направеното от нас и да направи информационна кампания и да подреди болниците, се занимаваше с изчегъртването на експерти и започваше от нулата. Имаме четири вида ваксини, а имунизацията у нас е на толкова ниско ниво'', допълни Сачева.

Относно изнесените от МВР и от министър Бойко Рашков данни за финансови злоупотреби за АМ "Хемус" Сачева посочи, че бомбите на вътрешния министър обикновено се оказват пиратки, припомняйки обвиненията му за подслушване и "човекоядство", които все още не са доказани.

Бившият социален министър подчерта също така, че Рашков се активизира винаги преди избори, а дотогава го няма.

Както се разбра днес, в прокуратурата няма данни относно АМ "Хемус". Просто всичко е една медийна бомба – така беше с подслушванията и с човекоядството. Това е поредната медийна интрига, която се пуска от МВР и Бойко Рашков, посочи Сачева.


Тя отрече появилата се информация в публичното пространство, че се водят разговори между ГЕРБ и ДПС за коалиция в следващия парламент.

Новините от днес и със задна дата