събота, 6 ноември 2021 г.

Бруталните корекции продължават: Родното "Барби" си удължава лицето, а за РД получи злато

 

Човек и добре да живее... рано или късно научава, че и в България си имаме младо момиче, което се слави като "родното Барби". Поне някои медии я пишат така (а за нея се пише също и в британската преса, но и не само), а сега се оказва, че се е подложила на нова интервенция.

Андреа Иванова, както се казва българското Барби, платила 1000 лв за процедура за удължаване на лицето. Става въпрос за три инжекции хиалуронова киселина, която е по-твърда от онази, която поставя в устните си.

Андреа, която е притежателката на най-големите устни в света, разказа за новата си корекция навръх рождения си ден, който описва като един от най-важните дни от годината за нея, в който избрала да си подари въпросната козметична процедура.

"Тъй като няма как от първия път да има видима разлика, трябва да мине малко време и след два месеца да се явя на втора процедура с хиалуронова киселина. Това може да се повтаря до момента, в който съм удовлетворена от резултата", допълни русокосата бургазлийка пред "България Днес".


Русокоса ли написахме? Извинете, та тя е вече брюнетка, а през последните месеци разнообразява цвета на косата си и все по-често се появява в социалните мрежи със синя окраска.

Корекциите не свършват с това обаче. До няколко дни Андреа ще се подложи и на нова, 26-а поредна интервенция за уголемяване на устните. Този път тя ще бъде безплатна, тъй като от клиниката по естетична хирургия (това е скандално...) ѝ правят подарък заради честите посещения.

Андреа все още обмисля дали да налее по 1200 кубика силикон във всяка от гърдите си, след като вече ги тунингова с по 600.

 

Новините от днес и със задна дата