сряда, 10 ноември 2021 г.

Борисов: Жалко, гнусно, подло - гледат кой как прави секс и готвят чудовищна далавера! ВИДЕО

 "Чух какви ли не обяснение. А вчера обясниха, че тези машини са за резервни части! Добре, но... вече обяснихме как четири души, свързани с роднински и партийни връзки, обобщават тези три далавери. При тях ще стане мазало", това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов, който е в Тетевен.

"Очевидно има префактуриране на флашките. Тези близо 16 000 флашки или 28 кашона стоят. И вчера, като им казах, че ще продължим днес темата, са се разбързали да ги изнасят", каза още Борисов.

Той посочи, че по данни на ЦИК ще има 11932 машини, за които би трябвало да има 59660 карти и 23 864 флашки.

По думите му спрямо секциите има 905 излишни, които би трябвало да се разпръснат из най-натоварените секции. За всяка една машина в изборната секция се предоставят 5 бр. карти.

Председателят на ГЕРБ обясни, че флашките са от Тайван, като уточни, че по груби сметки те струват 44 лв. за 8 GB, а в нашата търговска мрежа са по 8-10 лева. 


"Вярно ли е, че на територията на България са пристигнали 28 кашона или близо 16 000 флашки? Тези флашки заедно с онези 228 и онези 150 машини ще бъдат ли използвани на изборите? Някой знае ли? Вярно ли е, че тези флашки са разтоварени в един митнически склад и са минали като цесия? Защо на цесия? Защото така минават незабелязано. Твърдя, че в един митнически склад на Аерогарата стоят 28 кашона с флашки", разкри Борисов. "Какво казва Централната избирателна комисия (ЦИК) в методическото им указание:

В случай, че машината не стартира или спре работа, се прехвърляме на друга. Ако и тя се счупи и до 20 минути не могат да се отстранят техническите проблеми, то тогава се минава към хартиени бюлетини. 

Никъде не пише нищо за резервни части и ремонти - това е методическото указание на ЦИК", каза още бившият премиер.

Вие чували ли сте някой да си купи два нови телефона и от единия да използва само батерията или зарядното?


За такъв идиот не сте чували! Няма, а те ни правят на идиоти от много време.

Готвят се да направят чудовищна далавера.

А само за няколко дни близо 600 души починаха от коронавирус, голи хора тичат по болниците голи, тестове за учениците няма.

Кацаров вика "Избяга ми фирмата!".

Без срам обаче теглят заеми. Сега с цялото си нахалство за понеделник - когато ще има избран парламент, са заявили още половин милиард дълг.

Докато се занимават с глупости, с чекмеджета и кой по какъв начин прави секс (за съжаление) външния дълг расте.

Страха ги разтресе и почнаха да вадят компромати. Вадете колкото искате, но защо теглите още половин милиард дълг?", попита бившият премиер.

Баба, която каза, че е отишла, "за да види Бойко", му отвърна без въпросът да е към нея: "Теглят, за да ги плащаш после ти! Ти да ни оправиш после, защото си добър. Да спечели, за да се оправим".

"Това, което Радев и компания ще изпукат сега, а не се знае и за какво... нали уж бяха много по-добри, нали събираха повече пари? Хвърлят димка - снимали ме, та аз не съм там от 2 години.

Ей, Христо, харвардците те издухаха - и от картата няма да те има.

Жалко, гнусно, подло - не ти отива с Черепа и с ортаците на Радев.

Обръщам се към Христо Иванов, защото ми е бил министър и коалиционен партньор. Може ли да не ти прави впечатление, че се тегли дълг след дълг?", заяви лидерът на ГЕРБ.

Думите му идват непосредствено след последното проучване на "Барометър", което попари жестоко харвардците с ново изследване за изборите 2 в 1.

"Водил съм пожарникарите в най-тежките пожари. Пръв влизах в пожарите, а като главен секретар си водех и полицаите в тежките операции. Няма да се плашите", каза Борисов.

"Ама остави ги тия - страх ги е от теб. Тая Мая, Христо - не могат", каза още бабата, която каза, че ще гласува за Борисов.

Новините от днес и със задна дата