четвъртък, 18 ноември 2021 г.

Съпругът на Сашка Васева с извънредни новини за състоянието ѝ

 

Фолк звездата Сашка Васева е качила 11 кг в немската болница, в която от месеци е в очакване на операцията за отстраняване на тумор в мозъка ѝ.

Добрата новина съобщи съпругът на певицата Христо Бакърджиев, който е неотлъчно до нея в тежкото изпитание. 

Сашка е преживяла най-трудния период, заради който се забави хирургическата интервенция, и състоянието е вече доста по-добро.

"Важното е, че качи 11 килограма и се закрепи. За основата операция се изискват сили. Докторите ще решат в момента. Днес имаше обсъждане на състоянието ѝ, но не си позволявам да кажа нищо точно, но най-вероятно между първи и трети декември ще бъде", заяви Христо Бакърджиев.

Бизнесменът се похвали с още една хубава новина,  че отоците в главата на певицата са спаднали значително. Именно заради тях германските специалисти предпочетоха да изчакат отварянето на главата ѝ, тъй като съществува доста по-голяма риск за пациентката. Затова ѝ назначиха процедури, които са като малки операции, които да предизвикат спада на повишеното натрупване на течност в междуклетъчните пространства. 

Лечението дава положителен резултат и постепенно рискът от усложнения намалява. Затова медиците прогнозират, че в началото на декември звездата ще е в състояние да бъде оперирана и да преживее успешно отстраняване на тумора в мозъка.„Слава Богу има вече сили и енергия в сравнение преди един месец. Тогава едва мъждукаше светлинката ѝ. Положителната енергия ще ѝ помогне силно“ каза пред „Телеграф“ мъжът на Сашка Васева.

Новините от днес и със задна дата