сряда, 24 ноември 2021 г.

Открит е обезглавен труп на изчезнал преди 6 месеца мъж, установяват самоличността му

  

Полицията във Враца вече има първи версии за причините как се е стигнало до смъртта на намерения труп в спортния комплекс „Христо Ботев“ в града, пише BulNews.

В понеделник жена откри човешки останки близо до пътека, по която се минава от тренировъчните игрища към бул. „Васил Кънчов“.

В първоначалното съобщение на полицията беше посочено, че разследващите работят по чл.115 от НК или за убийство от неизвестен извършител.

В хода на досъдебното производство било установено, че около 70-годишният мъж няма травми и следи от насилие по тялото си и най-вероятно става въпрос за естествена смърт. Той е с побеляла коса, част от която се е запазила върху оглозгания череп.


Починалият вероятно е минавал по пътеката, прилошало му е и е паднал в храсталака около нея. По неофициална информация това е станало преди 5-6 месеца и през това време животни са изяли трупа.


Разследващите са оптимисти за разкриването на неговата самоличност, тъй като в починалия е намерен мобилен телефон и по контактите в него бързо ще установят кой го е използвал.

Бяха публикувани и снимки на черепа с коса на починалия човек, които обаче BurgasNovinite.BG, ще спести на своята аудитория.

Новините от днес и със задна дата