неделя, 31 октомври 2021 г.

Млад спортист е жестоко убитият в Сливен

30-годишният културист Божидар Иванов е жестоко убитият в Сливен. Той беше намерен в петък вечерта с множество прободни рани във врата и тялото, като първоначалната версия за убийството е ревност.

"За жертвата знаем, че е спортист", потвърдиха от прокуратурата в Сливен по-рано днес.

Задържаният за престъплението е бившият приятел на приятелката на Иванов. Близки на жертвата заляха социалните мрежи с призиви за смъртна присъда за убиеца му.

Предполагаемият извършител не е криминално проявен и не е бил осъждан, казаха от полицията. Има регистрация за управление на автомобил след употреба на алкохол. 

Почерненият баща обясни, че синът му е нямал шанс да се защити или избяга, защото още е бил с предпазния колан в колата, докато изчаквал приятелката си.

"Притесняваме се, че случаят може да се потули. Убийството стана преди 2 дни, не се е появило в медиите. Притесняваме се, че може да има чадър над убиеца", каза още Димитър.


Говорителят на Окръжната прокуратура в Сливен Ваня Белева обаче заяви, че подробности за убийството и за действията на прокуратурата ще бъдат оповестени на брифинг на 1 ноември.

Нови версии за жестокото убийство в Сливен ВИДЕО

Новините от днес и със задна дата