неделя, 31 октомври 2021 г.

Експертиза показва дали е имало наркотици в кръвта на Денис Теофиков

  

Не са открити следи от наркотици в кръвта на Денис Теофиков. Такива са резултатите от следствието. Това съобщи поп-фолк певицата Кали пред Нова телевизия, като уточни, че говори от името на родителите на 21-годишния младеж.

Денис Теофиков загина на място на 24 октомври след падане от седмия етаж на блок в столичния "Цариградски комплекс". Разследването за смъртта му продължава. Все още няма официална информация от МВР и прокуратурата дали той се е самоубил, бил е бутнат или падането му е нещастен инцидент

"Приех това интервю, защото ще говоря от името на родителите на Дени. Много съм близка с тях. Не им е приятно да се спекулира с обстоятелствата около смъртта му. Тече следствие, което не доказва нито самоубийство, нито инцидент. Сега е моментът да говорим за желанието на младите да се сдобият със слава, за цената на популярността, за състоянията в които изпадат младите хора", каза певицата. 

Тя потвърди, че младежът е бил в депресия преди да се случи инцидента. "Всеки млад творец, който не е оценен, изпада в подобни състояния", поясни Кали. 

По думите ѝ тя и колегите ѝ са длъжни да уведомяват продуцента си за музикалните си изяви.


"Появиха се чатове от приятели на Денис, в които пише, че той е пял без знанието на неговите продуценти и се е притеснявал от това. В случая при Денис не знам за какво става въпрос. Родителите му също не са били запознати", поясни певицата.

В памет на Денис, който в петък бе изпратен от стотици в последния си път, родителите му - Атешкан Теофиков и Венера Тодорова - възнамеряват да основат фондация на име "Денис Теофиков" за талантливи деца.

Новините от днес и със задна дата