сряда, 27 октомври 2021 г.

Скандал! Кандидат за депутат вилнее в ефира на БНТ: Ангел Кунчев аз лично ще го набия, а оня олигофрен с мустаците...

  

"Ангел Кунчев аз лично ще го набия", закани се в предаването "Референдум" по БНТ Димитър Митев от Партия Българска социалдемокрация - Евролевица, лидер на която е Александър Томов.

"Трябва да има фокус върху хората над 65 години, всичко останало да се пуска. Психическото здраве на хората е изключително важно. Стига с тези негативни новини. Да говорим ли през годините какво става с онкоболните, да говорим ли за инфаркти и инсулти? И глашатая на тия неща, Ангел Кунчев от ХЕИ - Хасково, този човек ще бъде бит и аз лично ще го набия, закани се брутално канадидат дерутатът с поведение на невменяем. Без да се замисли, че истината и фактите за броя на заболелите и починали от Ковид, няма как да се скрие и информацията трябва да бъде публична и ясна за българското население, за да може то да направи правилния избор, макар, че коронавирусът не пита никого дали си избира да бъде заразен или не.

Защото ти не можеш да плашиш бабичките и малките деца и да не мислиш за тяхното психично здраве. Животът продължава. Раждаме се, умираме. А оня олигофрен с мустаците ... " - продължи опонентът на останалите политически представители в студиото, въпреки отчаяните опити на водещата да го спре заради директния му изказ.  

Припомняме, че и настоящия министър на здравеопазването имаше същия стил на говорене, за да печели политически дивиденти, но докато не стана министър, което го натовари с огромната отговорност за здравето и живота на хората.


Новините от днес и със задна дата