събота, 30 октомври 2021 г.

Камелия рухнала на погребението на Теофиков

  

Смъртта на талантливият певец Денис Теофиков покруси цяла България и потопи хиляди в скръб. Погребението на 21-годишния изпълнител се състоя в петък в столицата. 

То бе посетено от десетки известни личности и стотици хора, които искаха да си вземат последно "сбогом" с младежа и да го изпратят в последния му път. 

Погребението бе белязано и от скандална изцепка на озвучителя на Теофиков - Цеци Лудата Глава, а продуцентът на момчето, който е винен за случилото се - Николай Пашов, дори не се появи. 

Припомняме, че една от версиите за смъртта на Денис е, че той сам е решил да сложи край на живота си, притиснат от жесток психически тормоз. 

На погребението му вчера, бяха забелязани десетки негови колеги - Емилия, Емануела, Джордан, Джулия, Кристиан Кирилов, Данна, Илиян, Антонио, Александър Робов, Емрах Стораро, Цветелина Грахич. 

Една от любимките на цяла България - Камелия, пише "Телеграф". Тя бе придружена от половинката си Цветин. Огън момичето бе видимо разстроено, както и повечето от присъстващите, именно затова тя получи и прегръдка от съпруга на колежката си Емилия - Жорж Башур. 


Башур е поел разноските по погребението на момчето, както медията ни вече ви разкри.

Новините от днес и със задна дата