понеделник, 25 октомври 2021 г.

Разследването на смъртта на Денис Теофиков е свързано и с убийство

  

Три версии има за смъртта на тийнидола в попфолка Денис Теофиков. Разследва се дали това е убийство, самоубийство или инцидент, след фаталния случай, в който младата звезда на "Пайнер" полетя от 7-мия етаж на сграда в района на Царско село.

До момента е ясно, че зловещата сцена се е разиграла около 13 часа в неделя, когато 21-годишният Теофиков е паднал от апартамент на свой приятел.

Певецът бил на гости, но в един момент нещо се е объркало. Различни източници твърдят, че там е било и гаджето на младежа - Алекса, разкрива TrafficNews.

Приятелят на Денис е отведен в полицията, където е разпитан. В апартамента му са открити наркотици.

Това, което разследващи в момента се опитват да изяснят е дали Денис е скочил, бутнат или пък е полетял от апартамента при нелеп инцидент.

Негови приятели споделят, че младият поп фолк изпълнител е бил в депресия през последните няколко месеца. Те коментират, че Денис дори е споделял, че му писнало от всичко и не иска повече да е тук. Не поддържал профилите си в социалните мрежи.

21-годишната звезда трудно се справял с тежестта на славата и нощния живот, като източници твърдят, че забранените субстанции не са му били чужди.


Подобна хипотеза може да стои в основата на трагичен инцидент, но може и да отключи, както агресия, така и суицидни мисли.

Полицията работи по всички версии, а скоро се очаква да бъдат дадени и официални подробности по случая.

Тепърва ще бъде изследвано дали Денис е бил под влияние на алкохол или забранени вещества по време на трагичната му кончина.


Теофиков е син на известния джазмен Атешкан Теофиков, който е част от бенда на Кали. Денис и Алекса са заедно от няколко месеца, а двойката бе сред най-коментираните във фолк средите. Преди това Денис бе гадже с друга фолк звезда - Десита.

Арестуваха младежа, при когото е бил Денис Теофиков преди фаталното падане

Новините от днес и със задна дата