четвъртък, 23 септември 2021 г.

Гневът срещу властта ескалира: Протестиращи щурмуват Министерство на енергетиката ВИДЕО

 

ВМРО излезе на протест пред Министерството на енергетиката. Причината -  цената на тока. Напрежението на протеста ескалира, след като недоволните опитаха да нахлуят в сградата на ведомството, предаде Нова тв.

Организаторите съобщават, че протестът е част от националната кампания против спекулативния скок и на горивата, и на стоките от първа необходимост.

Излизаме на протест пред Министерство на енергетиката срещу непоносимата цена на тока! Това е част от националната кампания против спекулативния скок и на горивата, и на стоките от първа необходимост. Това съобщиха по-рано от пресцентъра на ВМРО.

Протестът ще се проведе на 23.09.2021 г. (четвъртък) от 17.30 ч. пред сградата на Министерство на енергетиката на ул. „Триадица“ № 8 в столицата.

Каним всички честни и достойни българи да се присъединят към нас. Едва ли днес има домакинство, което не е изправено пред невъзможността да покрива основните си нужди поради неконтролируемата инфлация, породена от политическата нестабилност, довела и до икономическия хаос в държавата.

Кажете „НЕ НА ПОВИШАВАНЕТО НА ЦЕНИТЕ!“

 

Новините от днес и със задна дата