четвъртък, 16 септември 2021 г.

Втори мандат на Радев - това ще е най- голямото предателство към България!

 Николай Ненчев 

Николай Ненчев

Хора от администрацията на президента и служебните му министри рекетирали политически организации. Оказвали натиск и търгували с влияние и пари, за да подсигурят участието в предстоящите избори на новия политически проект на Радев.

Този агресивен и нагъл маниер беше демонстриран от Румен Радев още докато беше в армията. За всичко, което се случва предупреждавах многократно. Този човек е предател и двуличник! Той беше готов да предаде честта си срещу обещаната му власт по сценарий на Москва и Решетников. Предаде първо комунистическата номенклатура от АБВ, а днес предава и БСП, които го издигнаха и направиха президент. Радев е 

предател и спрямо всички протестни партии, 

които го легитимираха като лидер на площадния бунт. Той ги използва, за да разшири властта си и да удължи хаоса, в който единствен управляващ е той. Днес Радев захвърля всичките си съюзници, на чийто гръб се въздигна. Днес той сплашва, изнудва и притиска политически партии да подсигурят партийния му проект, а министрите му заедно с администрацията му купуват влияние.
Как ще се борят с корупцията тези, които основополагат върху корупционни модели!? Това са същите онези комунисти преоблекли синовете си в модерни политически образи, но съхранили в душите и биографиите си наглостта и предателството на партийните и ДС другари. 

Радев е продажник и за повече власт е готов 

да мине през политическите трупове на много партии,

 но най-страшно е, че ще сгази демокрацията и ще предаде националния ни интерес. Ако демократичната десница му помогнат или дори само допуснат втори мандат на Радев, това ще е най- голямото предателство към България!

Новините от днес и със задна дата