вторник, 28 септември 2021 г.

Мариана Попова е с Ковид, обвини Лили Иванова за разнасяне на заразата

 Мариана Попова е с Ковид, обвини Лили Иванова за разнасяне на заразата СНИМКА

Новата корона вълна е в своя апогей, а този път жертва на китайския вирус се оказа певицата Мариана Попова. Състоянието на певицата е тежко, а тя е най-притеснена за дъщеря си Екатерина, която също е с положителен тест. 

Попова изля мъката си във "Фейсбук" и скочи много остро на Лили Иванова и любимите български отбори "Левски" и "ЦСКА". Категорично заяви, че само да оцелее след тази тежка болест и ще напусне завинаги България. Постът ѝ бе премахнат по-късно, явно осъзнала колко негативи ще натрупа с откровената омраза по целия български народ.  

"Искам да благодаря от сърце на Лили Иванова, на двата най-любими отбора на България Левски и ЦСКА, също и на всички антиваксъри и всички останали ненормалници за това, че аз и Кати сме с Ковид. Най-много благодаря на правителството, което не зная къде е и не вижда ли какво се случва по зали, стадиони и навсякъде. Бясна съм. Някой спазва ли закони в тази държава. Благодаря ви, мили хора, пожелавам ви здраве! Мразя ви и се проклинам, че останах в тази кочина. Ако оцелея няма да остана и секунда повече. Нека Бог да ни пази", написа Мариана Попова в личния си профил във "Фейсбук".

Коментарите под поста не са от най-дружелюбните и Мариана репи да коригира написаното. Тя постна две снимки - на публиката от концерта на Лили Иванова и на тази от футболен мач и написа лаконичко: "Личен избор! Отдавна знам, че няма смисъл". 

Нейни приятели в социалната мрежа я обвиниха, че на 14 август тя също е имала концерт в Бургас. Мариана Попова се оправда, че е пяла на 50% заетост на местата, каквито са били рестрикциите. Категорична е, че в момента има бум на заразата и подобни масови прояви са недопустими. Самата Попова е отменила плануваното си турне, което бе предвидила за пролетта. Ситуацията е много несигурна и тя е решила на не рискува./show.blitz.bg

Харизанов направи на нищо неваксинираната и болна от К-19 Мариана Попова

Новините от днес и със задна дата