сряда, 29 септември 2021 г.

Приятелката на убития Георги сподели, че двамата имат малко детенце

 

Приятелката на убития по-рано днес 44-годишен Георги Христов проплака в социалната мрежа след смъртта му. Ева Кралева разкрива, че двамата имат детенце. 

Те са прекарали почти цялото лято в апартамента им в курорта Лозенец. Ето какво точно пише Кралева:

Любими мой, мое всичко! Господи дай ми сили да напиша тези редове, благодаря ти че беше до мен, благодаря ти че беше моят мъж, благодаря ти че ме дари с прекрасно дете, благодаря ти за това че треперене над нас и ни пазеше от всичко, не знам защо живота те отне от мен от детето ни дано си на по хубаво място... 

Мъж на думата, мъж на честта истински приятел и любим...Обичам те повече от всичко на света моя единствена истинска любов.... Сбогом! Почивай в мир! 🙏

Припомняме, че рано тази сутрин Георги Христов е бил застрелян с един куршум в главата край столичния стадион "Герена" преди да отиде на тренировка в близък фитнес. Малко по-късно е подаден и сигнал за опожарена кола, като най-вероятно двете престъпления са свързани, според криминалистите.

  

Георгиев бил в затвора, тъй като на 18 февруари 2002 г. той и други двама извършват грабеж на текстилна фирма в Харманли. Блъскат леко колата с парите, излизат и започват да стрелят.


Снимки: bTV

Счетоводителят е убит, а касиерката и шофьорът са ранени. Взимат 55 000 лева. 24-годишният тогава Христов е обявен за общодържавно издирване.

Христов е осъден задочно на доживотен затвор. Десет години след престъплението е арестуван в Испания. През 2014 г. Хасковският окръжен съд намалява присъдата му на 14 години затвор. На 6 февруари 2018 г. Софийският градски съд го освобождава предсрочно.

Новините от днес и със задна дата