сряда, 29 септември 2021 г.

Помните ли Корайма Торес от "Касандра"? Не е за вярване как изглежда днес

 

Венецулската актриса Корайма Торес стана известна благодарение на участието си в хитовия сериал „Касандра“, показана в много страни по света. Снима се и в поредиците „Мария Емилия, любима“, „Крилете на любовта“ и „Лорена“, пише Труд. 

Корайма е родена на 6 юни 1973 г. във венецуелския град Валенсия. Тя е най-малкото от общо три деца в семейството. Голямата ѝ е мечта е един ден да работи като юрист, но още на 9-годишна възраст попада в театъра и решава, че трябва да стане актриса. Приета е в трупата на местния театър и участва в неговите постановки в продължение на 4 години.

В началното училище, бъдещата актриса не си пада по ученето и често бяга от часовете. „Никога не съм била от прилежните ученици, напротив – бях доста палава и буйна и често бягах“, признава актрисата. После постъпва в университета в Каракас и там се запознава с режисьора Луис Ламат, който ѝ отваря пътя към теленовелите.

Първата ѝ роля е в „Гардения“, а след това получава предложение да се снима в „Мария Емилия, любима“ на известната сценаристка Делия Фиайо. За нея Корайма казва: „Тя е велик сценарист и всеки неин проект се радва на световна слава. Съгласих се да участвам в тази поредица без изобщо да се замислям, дори и да трябваше да отклоня участие от Китай. За мен Делия е гаранция за успех. Тя е моят талисман“.

На прага на 50-те, Корайма може да се похвали със страхотна фигура.

През 90-те години, героинята ѝ Касандра става известна по целия свят. В едноименната поредица актрисата си партнира с Освалдо Риос и веднага се появяват слухове за връзка между двамата, но уви това не е истина.

Именно по време на снимките на хитовия сериал, щастието от  успеха на младата актриса е помрачено, тъй като ѝ откриват тумор, който се оказва доброкачествен и след направената операция Корайма отново се връща на снимачната площадка. Съдбата обаче й изпраща ново изпитание – Торес губи майката си и преживява загубата й изключително тежко. Следват още две операции за отстраняване на тумори, за щастие успешни.

Корайма днес е на 48 години. Радва се на щастие в личния си живот – омъжена е, има син и живее със семейството си в Богота. Има стотици последователи в социалните мрежи, които радва с много снимки, разкриващи атлетичната ѝ фигура. След огромния си успех на малкия екран, красавицата се посвещава на театралната сцена. В свободното си време обича да плува, танцува, играе тенис и се увлича по футбола. Казва, че най-големият ѝ недостатък е пушенето.

Новините от днес и със задна дата