сряда, 29 септември 2021 г.

12-годишна се залюби с 27-г мъж, а последвалото е като от филм

  

Млад мъж от село Илинденци, община Струмяни, плати висока цена за връзката си с 12-годишно момиче. Във вторник следобед 27-годишния А. Огнянов е бил арестуван след жалба на родителите на момичето, които го обвинили в педофилия и изнасилване на дъщеря им, съобщава Struma.com.

При разпитите, задържаният признал, че двамата имали връзка и доказал това с чатове в телефона си. От тях става ясно, че момичето само е искало срещите с него. Родителите ѝ разбрали и вдигнали патардия, оплакали се в полицията, обвинили Огнянов и поискали спешно правосъдие за честта на дъщеря си.

Новината за ареста изуми хората в Илинденци, които познават 12-годишната и нейния възлюбен. Мненията са на двата полюса. Едните обвиняват Огнянов, че е подмамил почти дете, други твърдят, че момичето "само си го е търсило". Цял ден родителите и 12- годишната ученичка обикаляли лекарски кабинети в Сандански, за да бъде удостоверено дали е осъществявала полов акт.

Полицията пък заключи Огнянов за 24 часа и чакат намесата на прокуратурата за удължаване на престоя.

Любов или пагубна страст са умопомpачили 27-годишния Огнянов, който е пренебрегнал крехката и забранена за любов възраст на момичето и опропастил живота си.

В селото се говори, че Огнянов не е първият, с когото 12-годишното момиче  е имало връзка. Това обаче предстои да се проверява от полицията.

Новините от днес и със задна дата