сряда, 29 септември 2021 г.

Руски хомофоби искали да колят Кристиан Костов

 Руски хомофоби искали да колят Кристиан Костов 

Певецът Кристиан Костов е бил на косъм от смъртта преди няколко седмици заради женствена си визия, когато разярени хомофоби го подгонили в късните вечерни часове от денонощието в центъра на Москва, за да го колят, пише „Галерия“.

Това не е първият случай, в който българинът участвал на Евровизия през 2017 година, става жертва на подобни изстъпления.  Кристиан от години живее в Русия, където местните мужици не приемат с охота хората с различна сексуална ориентация.  "Бяха няколко души и направо ме накараха да изтръпна", разказа за последния случай кестенявия женчо, който наистина трудно се различава от момичетата на своята възраст. 

Кристиян признава че има и други случаи когато са го обиждали заплашвали или е бил жертва на опасни нападения. Но такова чудо като последното не му се е случвало никога. 

Той изпаднал в паника и първоначално изобщо не знаел какво да прави. В един момент започнал да се моли на младежите да го оставят на мира, само че говорил не на руски, а на английски. Това по някаква причина притеснило нападателите и те бързо изчезнали.

Единственото, което Костов успял да чуе, е, че помежду си казали „Не е от нашите“. И до ден-днешен певецът не може да разбере с какво точно го е спасил фактът, че говори на езика на Шекспир. Инцидентът  обаче му повлиял най-зле от всички досега, и той вече не смее да излиза от дома си, защото се страхува за живота си./show.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата