понеделник, 27 септември 2021 г.

Внезапно починалия от К-19 поп-фолк певец Ангел заговорил за вируса 3 седмици преди смъртта си ВИДЕО

Ненавременната кончина на поп-фолк певеца Ангел шокира всички в музикалния бранш. Както вчера информира, изпълнителят е починал внезапно в столичната болница ИСУЛ от Ковид пневмония, въпреки младата си възраст и спортните навици.

Ето какво е казал Ангел преди 23 дни, докато се е возел в колата със свой приятел: 

"Тука за две години колко дискотеки съм обиколил, на колко места съм пял, дали е било пълно, дали по-малко народ, еми, да чукам на дърво, жив и здрав съм. Не съм боледувал, нито ме е хванало от дискотека, нито нищо.

Сутринта даже говорих с един мой колега, даже ще му кажа името - Борис Дали. Говорихме си точно това, а човекът каза: Аз, докато работих в дискотеките и обикалях, не ме хвана вируса, а ме хвана, когато ни затвориха три-четири месеца и на мен ми пада имунитета, и тогава се заразих с тоя вирус, а не от дискотеките. Стига обвинявайте нещо, което наистина не е така и не са ви виновни дискотеките."

Видеото с думите на Ангел, което е публикувано във Фейсбук от негов приятел, можете да видите тук:

 

Годеницата на поп-фолк певецът Ангел - Христина Пейкова, сподели трагични подробности от последния им разговор. 

Вчера стана ясно, че младият изпълнител е починал внезапно в столичната болница ИСУЛ от коронавирус. Почернените близки на звездата обаче твърдят, че много неясноти около смъртта му.

Преди две седмици 35-годишният мъж се разболява и търси лекарска помощ. Няколко болници отказват да го приемат, тъй като няма положителен тест за Ковид. Състоянието му обаче се влошава, разказва годеницата му. 

"Вика линейка, защото започва да има задух, като тя отива на място и също казва, че няма какво да направи. Той се хваща сам с един приятел, който го урежда да отиде в болницата чрез друг негов приятел, за да го приемат.

Той постъпва в 5-та градска, като там беше адекватен, говореше си, като даже на моменти дишаше без маската, но не знам какво се случи и решиха да го преместят", каза пред Bulgaria ON AIR годеницата му Христина Пейкова.

Новините от днес и със задна дата