четвъртък, 26 август 2021 г.

Слави Трифонов с първо телевизионно интервю като политически лидер

  

Слави Трифонов ще даде първото си телевизионно интервю в ролята си на политически лидер. В деня на връчване на третия мандат за съставяне на правителство - петък, той ще отговаря на въпросите на Бойко Василев в ефира на БНТ, съобщиха от националната телевизия.

Интервюто ще бъде излъчено в 20,30 ч след централните новини "По света и у нас" във времето, в което обикновено има "Панорама".

Публицистичното предаване все още е в лятна ваканция до 10 септември, но водещият му Василев ще се яви на екрана на БНТ извънредно заради интервюто с лидера на "Има такъв народ".

Каква е стратегията на партията, след като лидерът на ИТН обяви, че първата политическа сила минава в опозиция. Има ли условия, при които "Има такъв народ" биха участвали във формиране на правителство с трети мандат и какви са приоритетите на ИТН в ситуацията на политическа криза и какъв изход предлага? Това са част от въпросите, които водещият на "Панорама" ще зададе на Слави Трифонов.

Обществената телевизия анонсира гостуването на лидера на ИТН днес - само ден преди то да се случи, тъй като до последно екипът е чакал потвърждение от тв водещия.

Това е третото интервю, което Слави Трифонов дава на обществена медия през последните няколко месеца, след като два пъти гостува в предаването "Политически НЕкоректно" на Петър Волгин по БНР. Интервюта на други медии извън неговата тв 7/8 засега Трифонов отказва.

Новините от днес и със задна дата