четвъртък, 1 юли 2021 г.

Жесток обрат: Пантелей Николов е застрелян в Чикаго, а не е загинал в катастрофа

  

24-годишният Пантелей Николов от Чикаго не е загинал в катастрофа каквато версия първоначално полицията съобщи на близките му в първите дни след инцидента, а е бил застрелян многократно, съобщава bg-voice.com.

Информацията е потвърдена от съдебна медицина в Мериън Каунти, щата Индиана. Съдебните лекари заключват, че случаят е убийство. Полицията издирва извършителя.

Убийството е станало на около 3200-ния номер на North Capitol Avenue. Тялото на Николов е открито в събота около 8:30 сутринта.

В петък той е карал своя пикап с климатична пратка до Охайо и е трябвало да се прибере вечерта в Чикаго където живее. Вместо това обаче полицията съобщава за смъртта на близките му в събота сутринта. Официално тялото е било разпознато в сряда и тогава властите разпространиха информация за причината за смъртта на момчето.

Разследването продължава. За сега властите нямат заподозрян. Всеки с информация може да се обади анонимно на 317-327-3475 или на Crime Stoppers of Central Indiana – 317-262-8477 (TIPS).

Пантелей Николов е родом от Асеновград. Той идва през 2015 г. в САЩ след като семейството му печели зелена карта. Те обаче решават да се приберат в България, но Пантелей Николов решава да остане в Чикаго.  Последните години работи като шофьор на пикап.

Новините от днес и със задна дата