понеделник, 26 юли 2021 г.

Сблъсък на ТИР с 2 коли, двама загубиха живота си и друг тежък инцидент до Бургас / снимки

  

                                      Снимка: Shumen Online

Двама души са загинали, а други трима са ранени при катастрофа на главния път София-Варна край Шумен, съобщиха от Областната дирекция на МВР в областния град.

Сигналът за инцидента, който е станал между шуменските села Градище и Черенча, е подаден около 13.30 часа.

Ударили са се камион и два леки автомобила. На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ. Пострадалите са транспортирани в лечебно заведение. 

Пътят е непроходим, създадена е временна организация за обходен маршрут през пътния възел на магистрала "Хемус" до с. Белокопитово.

Същевременно при друг пътен инцидент край Бургас са пострадали трима души, съобщиха от Областната дирекция на МВР в морския град. 

 

Сигналът за катастрофата, която е станала в отсечката Приморско-Аркутино, е подаден в 12.36 часа. Ударили са се лек автомобил "Ауди" със старозагорска регистрация, управляван от 37-годишен мъж от Стара Загора и "Тойота" с шуменска регистрация, управлявана от 41-годишен шуменец.

След удара, колите са излезли от пътното платно и се блъскат в крайпътни дървета. Пострадали са две жени, пътуващи в аудито и пътник от тойотата. Те са транспортирани в УМБАЛ-Бургас.

На място се извършва оглед.

Новините от днес и със задна дата