Българската боксова звезда и кандидат-политик Кубрат Пулев коментира настоящата обстановка у нас малко повече от месец преди изборите. Пред БНТ Кобрата се определи като "политик от много години" и беше категоричен, че никой няма да спечели от войната между доскорошния премиер Бойко Борисов и президента Румен Радев.

"Виждам лични и партийни интереси в техния сблъсък. Никой не се интересува от народа. Само драпат за властта. Гледат абсолютно театрално да угодят на хората, за да стоят мирни. Мислят си, че ще живеят 1000 години с властта. Полагат клетва да работят за хората, но бързо я забравят", отсече Пулев p>

Кубрат говори и за амбициите на Слави Трифонов, чиято партия беше втора политическа сила на предишните избори, определяйки го като човек, който се страхува от това, че няма да се справи.

"Аз му го казах в неговата телевизия, а те ме апострофираха, че не излизал пред медиите заради телевизиите. Мисирките щели кой знае какво да у направят. И де факто го е страх от мисирките. Ако го е страх от тях, какво ще стане, ако дойде по-сериозна ситуация и той трябва да устои на нея. Гледам му само едно интервю и разбрах. Викам си - Боже, боже, това ли ще ни оправя оттук нататък!

В края Кобрата коментира и собствения си принос към България, ако успее да влезе в политиката с новата си партия "Велика България".

"Мога да дам много на България, говорили сме си с приятели, седя и мисля по темите, но не е това важно. Важно е България да се развива, да не е сред изоставащите страни и да я сочат с лошо. Искам хората да се върнат и да работят тук. Интересува ме България и нейните интереси, не ме интересува какво става в Щатите, а у нас. Аз съм политик от много години, защото допринасям хората да обичат страната ни, обясни Пулев. Не е политика един да си направи една телевизия, друг друга и да си рекламира собствената партия. България е разграден двор", коментира Пулев пред БНТ.