петък, 4 юни 2021 г.

Лазерна иновация в гинекологията вече е достъпна и в Бургас

 Лазерна иновация в гинекологията вече е достъпна и в Бургас

Лазерна иновация в гинекологията вече е достъпна и в Бургас, съобщиха от клиника „New Life“. От този месец в здравното заведение въвеждат процедури, насочени изцяло към интимните проблеми при жените.

Първият по рода си лазер от толкова висок клас на територията на града, AcuPulse FemTouch на Lumenis, ще бъде на разположение на всички дами, имащи нужда от помощ при конкретни гинекологични проблеми и състояния.

По този повод от клиниката стартират кампания с безплатни прегледи и консултации за предлаганите лазерни процедури като съвременен начин на лечение и третиране на редица интимни проблеми. Прегледите ще се проведат в периода 7 – 14 юни и ще бъдат насочени към дами след нормално травматично раждане, стрес инконтиненция, вагинална атрофия и други специфични гинекологични състояния. Желаещите могат да запазят час за преглед и консултация на тел 056/ 555 599 или на 0879/ 084 777.

Основно предимство при прилагането на тези нови методи е свързано с интимната превенция на здравето. Лазерните процедури не лекуват само пост-проблеми, а приложени на по-ранен етап, предотвратяват появата на неприятни симптоми и последващи проблеми. За лазера няма теми „табу“.

По статистически данни мeжду 10-15 % oт рaждaниятa в Бългaрия ca cъпрoвoдeни c хирургичecкa нaмeca, шeвoвe и рaзкъcвaния. Aкo cлeд тoвa тъкaнитe нe ce възcтaнoвят в рaмкитe нa 3 дo 6 мeceцa, трaвмитe ce зaличaвaт c лaзeр. Лазерните процедури заместват много от дoceгaшнитe мeтoди нa лeчeниe пo eдин бeзoпaceн, бeзбoлeзнeн и eлeгaнтeн нaчин. Това e нeинвaзивнa (бeзкръвнa) прoцeдурa, при кoятo нe ce нaрушaвa пoвърхнocттa нa eпидeрмиca.

Новините от днес и със задна дата