сряда, 12 май 2021 г.

Новата PR- ка на правителството, авторка на „Ще ти скъсам г*за” и "Ръгай чушки в боба"

 Новата PR-ка на властта: Антиваксърка и авторка на най-нецензурната песен на Слави ВИДЕО 

Соня Момчилова ще е новият пиар на властта - ръководител на правителствената пресслужба на служебния кабинет на ген. Стефан Янев. Около нея в медиите вече се появиха доста интересни детайли.

Оказа се, че тя е антиваксърка. Многобройни постинги в профила ѝ в социалната мрежа фейсбук разкриват крайния й скептицизъм по отношение на имунизационния процес срещу новия коронавирус не само у нас, но в световен мащаб. 

Момчилова изразява често съмнения за корпоративни интереси при прилагането на ваксините, както и многократно пита дали хора с автоимунни заболявания няма да пострадат от инжекциите, въпреки десетките становища на медици от цял свят, включително имунолози, за ползите от наличните препарати пред разболяването от COVID-19. 

Наред с това пиарката в кабинета на експремиера Симеон Сакскобургготски разкрива, че е изключително църковна, като често публикува откъси от евангелия на стената си. И признава, че в свободното си време е любител на излетите сред природата, като любимите ѝ обекти на съзерцание са земноводни и влечуги.Иначе още вчера много хора припомниха, че тя е автор на текстовете за едни от най-популярните парчета на "Ку-ку бенд" от 90-те години като „Ще ти скъсам г*за” и "Ръгай чушки в боба".

Момчилова и е била изключително близка до лидера на „Има такъв народ” Слави Трифонов и Камен Воденичаров.

След "Ку-ку" Соня Момчилова бе водеща в радио "Експрес" по времето, когато шеф му беше Радослав Янкулов.

После той я взе в новосъздаденото "Радио 99", което за кратко постига рекордна слушаемост в София. След това пак се връща в "Експрес". Сред многото й ангажименти в медиите е и сутрешната рубрика на БНТ "Точно в седем". 

Била е пиар на "Галъп", на Съюз "Произведено в България" както и шеф на пресцентъра на вътрешното министерство. 

Новините от днес и със задна дата