вторник, 25 май 2021 г.

Рафи е големият победител в деветия сезон на "Като две капки вода"

  

След три месеца, през които забавлява своите зрители с превъплъщенията на някои от най-популярните имена в родния шоубизнес, тази вечер деветият сезон на шоуто "Като две капки вода" официално приключи, съобщи life.dir.bg.

И макар че в него участие взеха общо осем български звезди, представили наистина впечатляващи имитации, още от самото начало бе ясно, че победителят може да бъде само един, а публиката избра той да бъде Рафи Бохосян, спечелил първия сезон на предаването през 2013 г. Той си тръгна от риалити формата с чисто нов автомобил и застраховка "Злополука" на стойност 100 хил. лева.

Вторият триумф на арменеца дойде след като сам избра да се преобрази във великия Васил Найденов и да изпее емблематичната песен от репертоара на Кеца - "Сбогом моя любов".

"Искам да благодаря сърдечно на всички, които са гласували за мен, както и на моите колеги - за мен бе удоволствие да бъдем заедно в това предаване. Аплодисменти и за целия екип, без който нищо от това нямаше да се случи. За мен бе чест и удоволствие", каза развълнуваният Рафи, малко преди да получи своите награди.

Певецът, който в момента е част от бенда на "Забраненото шоу на Рачков", развълнува всички с откровените думи, които изрече в интервюто, предхождащо последната му поява под ярките светлини на прожектори, осветяващи сцената на "Капките".

"Преди 8 години това беше най-голямата ми сбъдната детска мечта. Не вярвах, че отново ще изпитам това чувство. Участието ми в шоуто ми припомни част от мен, която бях забравил. От пет години насам не съм издавал собствена музика... Тук си спомних какво правих преди, откъде и защо изобщо тръгнах. Върнах си обратно гласа", каза той, отбелязвайки, че не вярва в късмета, понеже е от хората, които искрено вярват, че всяко нещо се случва с конкретна причина.

"Много фактори повлияха да бъда на финал", заяви той, уточнявайки, че е предизвикал съдбата.

Бохосян обясни, че е избрал да представи български образ по две причини. Първата е, че хората ще бъдат по-критични към него, а втората е днешният празник на славянската писменост - 24 май.

Втори стана Фики, който влезе в обувките на Елвис Пресли, изпълнявайки песента на Франк Синатра "My Way", трета се класира Михаела Маринова, представила вечния хит на Лара Фабиан "Je t'aime", а саундтракът от филма "Най-великия шоумен" - "Never Enough", донесе четвъртото място на Милица Гладнишка.

Новините от днес и със задна дата