събота, 22 май 2021 г.

Митов: Радев и Рашков не могат да простят, че беше разкрита руската шпионска мрежа (видео)

  

                                  Снимка: Булфото

"Атаката срещу службите е продиктувана от нещо друго, а не защото там има мистериозни подслушвания. Ние също искаме да знаем каква е истината и ако има виновен, да понесе своята отговорност. Министър-председателят има тези правомощия.

Ние обаче знаем, че службите са били изслушвани заради шпионския скандал", заяви Даниел Митов от ГЕРБ на извънреден брифинг.

"Очевидно президентът Радев не може да прости на службите, че разкриха руската шпионска мрежа. Според нас именно това е причината за атака срещу тях. Атанас Атанасов за пореден път излиза с подобни твърдения. Дойдат ли избори, той отново обявява, че някой е бил подслушван. Накрая се оказва, че твърденията му не са истина. Той, подобно на цирковите тюлени, си има няколко номера и си ги играе. След като Бойко Рашков реши да уволнява журналисти по медиите и цопна в тази кална локва, те решиха да го извадят от калта, а средството е именно Атанас", добави Митов.

Той подчерта, че от ГЕРБ си спомнят всички скандали, включително аферата "Костинброд". Той припомни, че при всички "истината излиза наяве". Митов призова всичко да бъде разсекретено и да стане ясно каква е истината.

Новините от днес и със задна дата