неделя, 16 май 2021 г.

Абитуриентка и рожденик загинаха след удар в ТИР / ВИДЕО

 Нов ужас: Абитуриентка и рожденик загинаха след удар в ТИР - Lupa BG

18-годишно момиче и 22-годишен младеж загинаха на място при жестока катастрофа в Русе рано тази сутрин.

Инцидентът е станал малко след 4.30 ч. на бул."България" до бензиностанция "Лукойл" в посока София.

Лек автомобил "БМВ" се е ударил с висока скорост в задната част на молдовски тир, който е бил паркирал за почивка, а водачът му е спял, съобщи "Русе Медиа". При сблъсъка част от автомобила буквално е влязъл под камиона и е превърнат в купчина ламарини.

Зад волана на леката кола е бил 22-годишен младеж, който по неофициална информация е имал рожден ден. Заедно с него е пътувало 18-годишно момиче, което тази вечер е трябвало да празнува абитуриентския си бал. И двамата са загинали на място при жестокия удар. Наложи се екипи на пожарната да използват специализирана техника, за да извадят телата на двамата загинали от смачканата до неузнаваемост кола.

На местопроизшествието са изпратени екипи на полиция, пожарна и Спешна помощ. Извикани са и още линейки, когато са пристигнали близките на двете жертви, за да им окажат медицинска помощ заради шока. 

Според роднините, момичето и младежът са се връщали от бал.

Причините за катастрофата се изясняват.

Вчера четирима души изгубиха живота си, след като лекият автомобил, в който пътували, бе смазан между два ТИР-а на международния път Е-79 край Монтана.

Новините от днес и със задна дата