четвъртък, 20 май 2021 г.

Обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие на община Бургас за периода 2021-2027 г. ще се проведе в петък

 Обществено обсъждане на Плана за интегрирано развитие на община Бургас за периода 2021-2027 г. ще се проведе в петък

Във връзка с разработването на План за интегрирано развитие на община Бургас  (ПИРО) за периода 2021-2027 г. на 21 май, петък, от 10.00 часа ще се проведе обществено обсъждане за представяне пред широката общественост на предложенията за визия, цели и приоритети в развитие на община Бургас до 2027 г.

Целта на обсъждането е да бъде чуто мнението на максимално голям кръг от заинтересовани страни в процеса на структуриране на целите пред развитието на общината, така че да бъдат решени основни проблеми чрез максимално използване на съществуващите възможности.

Предвид спазване на противоепидемичните мерки и забраната за организиране на мероприятия на закрито, общественото обсъждане ще се проведе онлайн чрез платформата Zoom (https://zoom.us/download ).

Необходимо е предварително (в срок до 12:00 ч. на 20.05.2021 г.) да заявите участието си на ел. поща: piroburgas@abv.bg, като посочите име, институция, която представлявате и ел. поща, на която да изпратим линк за провеждане на събитието, чрез който ще можете да вземете участие онлайн.

За всички, които няма да имат възможност да присъстват на обсъждането, могат да разгледат публикуваните материали на страницата на Община Бургас (https://www.burgas.bg/bg/plan-za-integrirano-razvitie-na-grad-burgas-v-perioda-2021-2027) или директно да отворят приложението https://arcg.is/1nW4Pb и да изпратят своите препоръки и мнения на ел. поща: piroburgas@abv.bg.

Новините от днес и със задна дата