неделя, 4 април 2021 г.

Първи думи от Слави Трифонов: Имам симптоми на Covid-19, изолирал съм се

  

Малко повече от час, след като социологическите агенции обявиха първите прогнозни резултати от парламентарните избори, телевизионният водещ и лидер на "Има такъв народ" Слави Трифонов направи кратък коментар в профила си във Фейсбук.

54-годишният водещ, чиято партия, според някои социолози, е втора политическа сила и ще има между 43 и 46 народни представители, съобщи, че има симптоми на коронавирусна инфекция и се е самоизолирал.

Все пак Трифонов заяви, че победителите от изборите са хората.

"За да не си задавате излишни въпроси тази вечер: Имам симптоми на Covid-19 и си правя необходимите изследвания. И тъй като личната отговорност го изисква, съвсем логично съм се самоизолирал. 

Но това не е важно. Важно е това, което се случи днес. Важно е това, което вие направихте днес. Ако сте си задавали въпроса как изглежда суверенът, ето така изглежда. Обикновено след изборите всички партии се обявяват за победители. Днес победителите сте вие! Вие си поискахте властта и промяната е неизбежна", гласи целият пост на лидера на "Има такъв народ".


За да не си задавате излишни въпроси тази вечер: Имам симптоми на ковид и си правя необходимите изследвания. И тъй като...

Публикувахте от Слави Т. Трифонов в Неделя, 4 април 2021 г.

Новините от днес и със задна дата