вторник, 16 март 2021 г.

Сестрата на Меган Маркъл: Тя е патологичен лъжец, скоро Хари ще подаде молба за развод!

 

Саманта Маркъл, полусестра на Меган Маркъл, заяви, че принц Хари скоро ще подаде молба за развод, съобщава TMZ, цитиран от "Стандарт". 56-годишната американка, която от много години не е виждала сестра си и не познава съпруга й, вярва, че ако двойката не получи скоро психологически консултации и не отиде на обиколка във Великобритания с извинение за обвиненията си срещу кралското семейство, всичко ще завърши с развод.

„Хари вероятно вече се чуди дали е постъпил правилно, като се е оженил за Меган“, каза Саманта. Тя добави, че сестра й е била и си остава „патологичен лъжец“, а съпругът й рано или късно трябва да разбере това.

В интервю за Опра Уинфри Меган Маркъл заяви, че тя и нейната полусестра не са се виждали от 18 години и никога не са общували. Нещо повече, Саманта взе фамилията Маркъл веднага щом стана известно за връзката на сестра й с принц Хари.

През януари 2021 г. стана известно, че Саманта Маркъл е написала компрометираща книга „Дневник на нахална принцеса“ за херцогинята на Съсекс. Авторът твърди, че „възнамерява да споделя с читателите добрите, лошите и мръсни подробности за Меган Маркъл“.

По-рано Саманта обвини Меган Маркъл в нежелание да помогне на баща си. "Ако можете да похарчите 75 хиляди долара за рокля, можете да ги похарчите за баща си", каза тя, позовавайки се на роклята на Меган от елитната британска марка Ralph & Russo, която актрисата носеше на фотосесия в чест на годежа си с принц Хари.

Саманта неколкократно атакува полусестра си: още преди обявяването на годежа тя обеща да пусне книга „откровение“, след което според нея принц Хари ще бъде принуден да се раздели с актрисата. В многобройни коментари за британските медии тя нарече Меган „празна, нарцистична и насочена към успеха“. През 2008 г. Саманта е диагностицирана с множествена склероза.

Новините от днес и със задна дата