понеделник, 22 март 2021 г.

Казанлъшкият диджей Стоян изнасилвал многократно 13-г. си дъщеря

 Казанлъшкият диджей Стоян изнасилва многократно 13-г. си дъщеря, а сега... 

Казанлъшкият диджей Стоян Владев е осъден на 14 години затвор за блудство и изнасилване на дъщеря си по обвинителен акт на Окръжна прокуратура – Стара Загора.

42-годишният мъж е признат за виновен, че през периода от май 2016 г. до ноември 2018 г. включително, през всеки месец от периода, с изключение на януари 2018 г. и февруари 2018 г., на неустановена дата от съответния месец, в дома си в село, находящо се в област Стара Загора, действайки при условията на продължавано престъпление, като родител на малолетната  си дъщеря, чрез използване на положение на надзор и чрез употреба на сила и заплашване, извършил действия с цел да удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14 годишна възраст – малолетната си дъщеря,  като блудството  представлява особено тежък случай.

Както и за това, че през периода от декември 2018 г. до  03.03.2019 г.,  в дома си в същото село, действайки при условията на продължавано престъпление, на неустановена дата от всеки месец от периода, общо четири пъти,  се съвкупил с лице от женски пол –  със своята  низходяща сродница – дъщеря си, която не е била навършила четиринадесет години, като я е принудил към това със сила и заплашване и деянието представлява особено тежък случай.


И за това, че през периода от май 2016 г. до 03.03.2019 г., на неустановена дата от всеки месец от периода, с изключение на януари 2018 г. и февруари 2018 г., действайки при условията на продължавано престъпление,  в същото село, склонявал лице ненавършило 14-годишна възраст – собствената си дъщеря, пускайки ѝ  порнографски филми, да наблюдава виртуални полови сношения между лица от различен пол, чрез използване на положение на надзор. 

Окръжен съд – Стара Загора го осъди да изтърпи едно общо наказание от 14 години „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим.

Той е осъден да заплати на непълнолетната пострадала, действаща със съгласието на своята майка, сума в общ размер на 62 000 лева, включваща обезщетения за причинени неимуществени вреди, претърпени в резултат на трите престъпни деяния. В Окръжен съд – Стара Загора делото се разгледа по общия ред при закрити врати.

Присъдата подлежи на протест и обжалване пред Апелативен съд – Пловдив.

Новините от днес и със задна дата