вторник, 16 февруари 2021 г.

Бизнесмен напусна жена си заради друга и стигна до просия

 

Джеръми е от американския град Финикс сподели от първо лице как всички обиди, грешки и лоши постъпки в този живот винаги се наказват. 

Историята му е пресъздадена във Фейсбук от Алиша, бившата му съпруга, която сега притежава успешен бизнес за търговия през социалните мрежи. 

Постът, в който описва колко е била наранена, събира за часове стотици лайкове. 

Историята ѝ е повече от покъртителна, а краят на тяхната история е като от истински филм.

„С Джеръми се запознахме още, докато следвахме икономика. Двамата бяхме твърдо решени да създадем семейство, за кариера не говорихме. 

Когато сключихме брак, някак си постепенно неговата работа се оказа по-важна, а аз се разминах с мечтите си, давайки си сметка, че правя това за любимия си мъж.

Един ден, точно на годишнината ни, бях направила специална вечеря и го чаках. Той не дойде. 

Когато на другия ден все пак чух, че се прибира, изтичах да разбера какво става, лицето му беше сериозно. Каза, че ме напуска, че не може повече да понася колко обикновена съм станала, че му трябва по-представителна жена. 

Не мога да ви опиша болката, която изпитах, когато той си тръгна. Не вярвах, че е могъл да забрави как му помагах за бизнеса, колко безсънни нощи съм имала, за да мога да го оставя да поспи, а аз да поработя над проектите му вместо него“, пише Ашли. 

Краят на историята им е точно като от филмите. Тя успява да се съвземе и основава своя собствена компания, постепенно започва да печели и добри пари. 

Когато след пет години среща Джеръми на парти при общи приятели, не може да го познае. Отслабнал, със захабени дрехи. 

„Разказа ми, че с онази жена се разделил, когато нещата в бизнеса му вече не вървели толкова добре. Опитах се да не злорадствам и да не му казвам, че всъщност аз също помагах, за да може той да се развива. 

Постепенно нещата така се влошили, че се наложило да напусне и сега се препитавал с каквото намери“, разказва Ашли. 

Потребители я питат дали му е помогнала, дали би го приела обратно, а тя им отговаря: „Всъщност помислих си да му дам пари, но щеше да е обидно, от друга страна той трябваше да научи своя урок, така, както аз – моя“. / jenata.blitz.bg

Новините от днес и със задна дата