сряда, 20 януари 2021 г.

Още шокиращи разкрития за рецидивиста, убил брат си в Карнобат

 

Окръжна прокуратура – Бургас задържа за срок до 72 часа Альоша Янков, който е обвинен за убийството на 50-годишния си брат.

Престъплението е осъществено на 18/19.01.2021 г. в къща, находяща се в град Карнобат, обл. Бургас, съобщиха от пресцентъра на Окръжна прокуратура - Бургас. Убийството, за което съобщихме вчера, е извършено с особена жестокост и по особено мъчителен за пострадалия начин и е квалифицирано по чл.116, ал.1, т.6, вр. чл.115 от НК. 

По време на разследването е установено, че в главата на пострадалия са нанесени най-малко седем жестоки удара с метална ножица и метален ключ за автомобилни гуми, като по този начин е причинена смъртта му. 

Братоубиецът от гетото в Карнобат се оказа гей и рецидивист. По тялото на пострадалия също са констатирани наранявания. Металните ключ и ножица, с които е осъществено престъпното деяние, са открити и иззети. Альоша убил брат си Ивелин на рождения му ден. 

Предстои Окръжна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за определяне на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемото лице.

Новините от днес и със задна дата