четвъртък, 3 декември 2020 г.

Стана ясно защо се е самоубил студентът Георги, в предсмъртното писмо написал

  

Студентът Георги К. от град Садово се е самоубил заради любовна драма, потвърдиха разследващи. Както първо медията ни съобщи, имаше подозрение, че фаталният край е настъпил именно заради момиче. 

От известно време младежът е бил много влюбен и излизал с девойка. Тя обаче не откликвала с особен ентусиазъм на чувствата му. Преди да се самоубие, Георги е правил няколко пъти опити да се срещне с нея. Писал ѝ е, но тя не е отговаряла на съобщенията му. Двойката е била временно разделена. 

След много уговорки и много опити за срещи и разговори, в крайна сметка се разбрали да се видят, в петък, 4 декември. Влюбеното момче обаче така и недочакало този ден. В предсмъртното писмо, което е написал, Георги казва: "Простете ми, че правя това. Знам, че ще причиня болка на много хора, но аз повече не мога така". 

Момчето е писало прощален SMS на любимата си, но не ѝ е съобщило, че си отива от този свят. Вчера майката и бащата на студента отишли от Садово в Пловдив да пазаруват. Георги се обадил на майка си по телефона, казал: "мамо, татко, много ви обичам" и затворил. 

Неразбиращи какво се случва и притеснени родителите се прибрали бързо в къщата си. Бащата е намерил мъртъв сина си. Момчето се е застреляло със законно притежавания пистолет на баща си, който е военен. Оръжието е било заключено в каса. 

Известно време Георги го е търсил, докато накрая го намерил. Той е бил студент 3-ти курс в Техническия университет. Няма данни за психически отклонения, нито за употреба на алкохол или наркотици. Всичките му приятели, близки и познати в Садово и Пловдив са в потрес. Приятелите му са възмутени от арогантността и безпардонното поведение на момичето, в което той е бил влюбен./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата