неделя, 13 декември 2020 г.

Страхотна битка Пулев - Джошуа през първите 8 рунда, последвани с нокаут в деветия! ВИДЕО

 Getty Images/Guliver

Кубрат Пулев се изправя срещу Антъни Джошуа в най-чаканата битка за цяла България в бокса! Двубоят се състои в лондонската зала "Уембли Арена", а Кобрата има шанс да стане световен шампион за професионалисти в тежка категория!

Първи рунд
Първата минута мина предпазливо, като и двамата се проучваха и опитаха по един удар в тялото. Джошуа успя да вкара лек ляв прав, а след това още един. Последната минута от рунда двамата се раздвижиха и опитаха няколко крошета. Този рунд обаче мина без сериозна размяна. Пулев успя да пласира ляво кроше в края.

Втори рунд
Тактическото надлъгване продължи и в първата минута на този рунд. Кобрата опита да натисне шампиона на въжете, но получи серия крошета и накрая ъперкът. И двамата скъсиха дистанцията, а Пулев опита мощно ляво кроше, а след това и второ. Британецът отвърна с нов ляв прав. Шампионът успя да вкара дясно кроше в края, а след гонга двамата си размениха реплики.

Трети рунд
Двамата продължават да си разменят реплики, Кобрата атакува, а Джошуа влиза в клинч. Последва десен прав в главата на българина. Джошуа вкара тежко дясно кроше, след което цяла серия и бе близо до нокаут. Нова тежка серия и нокдаун! Съдиите отброяват на Пулев. Българинът е сериозно разклатен и след серия удари е отново на земята в нокдаун! Пулев посегна след гонга и бе предупреден!

Четвърти рунд
Пулев пропуска нови удари. Джошуа пласира прав и кроше. Кобрата опита атака и успя да вкара ляв и десен в главата на британеца. Българският боксьор успя да се възстанови и стои добре в тази част на двубоя. Джошуа се върна към дебненето от първите два рунда. 

Пети рунд
Джошуа отново атакува с ъперкът, този път и с двете ръце. Кобрата опитва с разгъване на лявата ръка и финтове, а Антъни опита отново с прави удари. Българският боксьор вкара добър ляв в тялото на съперника си, но получи тежко кроше и за щастие избегна ъперкъта. Пулев прави добър рунд и отново вкара серия ляв-десен прав в главата. 

Шести рунд
Кобрата скъсява дистанцията, а правите му намират целта. Българинът атакува все повече и успява да пласира ударите си. Джошуа нацели Пулев с дясно кроше, но той отвърна с два в клинча. 

Седми рунд
Все по-чести стават размените на удари. Пулев се усмихва и атакува световния шампион, който отвръща с прав и с дебнене. Британецът е по-активен в този рунд и с два ъперкъта започна тежка серия. Пулев обаче пое ударите и продължи боя. Кубрат вкара ляв прав и кроше, но Джошуа влезе в клинч, за да се измъкне от ситуацията.

Осми рунд
Дебненето продължава, а двамата си размениха неразрешени удари и получиха упреци от съдията. Пулев заби ляв прав, на който Джошуа отвърна с две тежко крошета. Гардът на британеца започна да пада, а той се отваря и позволява на Пулев да атакува по-успешно. Двамата опитаха неуспешни атаки минута преди края. 

Девети рунд
Джошуа води в рундовете, а Пулев трябва да рискува все повече. Лево кроше не намери целта, а правия бе париран от Джошуа. Британецът също успя да вкара един удар. Джошуа вкара три поредни ъперкъта и това разклати сериозно Пулев. Още един ъперкът и Кобрата отново е в нокдаун. Дясно кроше и Пулев е на земята! НОКАУТ и победа за Антъни Джошуа!

Новините от днес и със задна дата