четвъртък, 24 декември 2020 г.

22-годишната Теодора има нужда от помощ за гръбначна операция

 

22-годишна жена моли за помощ, за да й бъде направена спешна гръбначна операция. Теодора Петкова пострадала през 2017 г., гръбнакът ѝ бил увреден, а здравословното ѝ състояние започнало да се влошава.

"Не след дълго беше извършена и първата ми операция. Последваха множество терапии, манипулации и още няколко операции, но за жалост всичко това без успех", разказва тя.

Теодора се свързала с проф. Ахмет Аланай - неврохирург в болница Аджъбадем в Истанбул. Офертата за новата хирургическа интервенция е на стойност 25 000 евро. 

"За съжаление, тази сума е непосилна за мен и семейството ми, за това и се обърнахме към фонда за лечение в чужбина към НЗОК, с надеждата, че те ще ми помогнат със събирането на сумата, но отказ от тях беше получен на 16.12.2020 г.  

Операцията е наложителна, предвид здравословното ми състояние. Тя ще има за цел да фиксира гръбнака ми с импланти , тъй като в момента е нестабилен и се влошава. Обръщам се към Вас с молба за помощ, защото без Вас няма да се справя!", призова Теодора.

Всеки, който иска да помогне на младата жена, може да дари средства на банковата ѝ сметка: 

UniCredit Bulbank

Титуляр: Теодора Александрова Петкова

BIC: UNCRBGSF

IBAN: BG13UNCR70001524247845

Новините от днес и със задна дата