събота, 12 декември 2020 г.

Защо 12 декември е толкова специална дата

  

12 е мощно число в нумерологията, което символизира положителна промяна, отваря се портала на числото 12 и тази поредица от числа носи необходимата енергия за положителна трансформация, както на собственото същество, така и на взаимоотношенията с другите.

Това бележи края на цикъл и отварянето на нови врати на живота, в които можете да се изправите пред предизвикателства и да намерите повече надежда за следващата година, обясняват от „Локално“. 

Единицата представлява ново начало и лидерски умения, а навън е броят на баланса и хармонията. Когато се комбинират, те дават мощна последователност и силна енергия, която насърчава самореализацията. В астрологията това число съвпада с връзката на Сатурн и Юпитер, рядък астро аспект, който носи щастие и шанс за просперитет. 

Също така, тази поредица ни насърчава да изграждаме по-добри отношения с близки хора, да прощаваме и подновяваме някои стари приятелства в любовта. Насърчава ни да се свържем със собственото си същество, да прочетем кодовете на собствената си душа и да разберем какво е това, от което вече не се нуждаем и което ни саботира. 

Такава енергия си струва да се освободи и приеме и приеме новата космическа сила на промяната, която идва към нас.

Новините от днес и със задна дата