неделя, 1 ноември 2020 г.

Бил Гейтс каза кога ще свърши пандемията

 Бил Гейтс: Светът ще става по-добър - Още спорт - Зона без спорт - Gong.bg 

Основателят на компанията Майкрософт Бил Гейтс направи разкрития за бъдещето на човечеството през 2021 година в интервю за изданието "GeekWire Summit".

Той разкри какви, според него, са причините за глобалните климатични изменения на Земята, а също и кога ще приключи пандемията. Гейтс смята, че до края на тази година ситуацията с коронавируса ще се влошава, но от началото на следващата тя ще се промени към по-добро. 

Според него по това време вече ще има лекарствени средства, които ще могат да се борят успешно с инфекцията. Бил Гейтс твърди, че тогава ще бъдат създадени многоклетъчни антитела, които ще защитят човеческия организъм от вируса. 

Милиардерът е убеден, че към началото на следващата година ще бъде одобрена поне една от ваксините, които преминават към момента през изпитания. Пандемията ще приключи закономерно, когато всички държави, без изключение, се справят с нея, убеден е Бил Гейтс. 

Относно климатичните промени, милиардерът твърди, че зелената енергия е нещо хубаво, но планетата и екологията продължават да страдат от производството на стомана и цимент. В интервюто си Бил Гейтс споменава още, че хората започват вече по-съзнателно да се отнасят към природата и един към друг, затова и животът би трябвало да се промени./БЛИЦ

Новините от днес и със задна дата