вторник, 3 ноември 2020 г.

Трима загинаха на място при две катастрофи, станали за 8 минути

  

                            Снимка: Bulphoto

Трима души загинаха на място, а други двама са ранени при две катастрофи, станали само в рамките на 8 минути край Разград и Гоце Делчев, съобщиха от МВР.

Около 9 часа на тел. 112 е подаден сигнал за челен сблъсък на главния път Е-70 Русе-Разград, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Разград.

В района на разклона за разградското село Каменар челно са се ударили два леки автомобила - "Опел Зафира" и "Ауди". По първоначални данни един човек е загинал. В момента се извършва оглед на местопроизшествието. Обявени са два обходни маршрута - автомобилите, пътуващи от Разград, се отбиват през село Пороище към Лозница. Водачите, които пътуват в обратната посока /от Шумен/, се отклоняват през Каменар.

Само 8 минути по-късно е получено съобщение за тежка катастрофа и край Гоце Делчев.

На пътя между село Баничан и село Господинци са се сблъскали лек автомобил "Мерцедес" и лек автомобил "Форд", в резултат на което двама души са загинали и двама са транспортирани за оказване на медицинска помощ.

Движението в района се регулира от полицейските служители на място. Работата по изясняване на всички факти и обстоятелства свързани с инцидента продължава.

14 тежки катастрофи са станали през последното денонощие, съобщиха от пресцентъра на МВР. Един човек е загинал, а други 20 са ранени. 

От началото на годината по пътищата в страната са изгубили живота си 385 души, а над 6100 са пострадали.

Новините от днес и със задна дата