вторник, 20 октомври 2020 г.

В Бургас започнаха снимките на новия български филм „Животински бесове“ СНИМКИ

 

Панорамната тераса до Културен център "Морско казино", храм "Св. св. Кирил и Методий", главните улици "Александровска" и "Богориди", площад "Тройката", Морска гара и Конгресният център. Това са емблематичните места в Бургас, които ще бъдат уловени от камерата и заснети в новия български филм "Животински бесове". Амбициите на екипа са той да излезе на екран в края на октомври 2021 година.

Бургазлията с въздействащ глас Пламен Манасиев, който винаги озвучава актьора Хю Грант, ще има запомняща се роля в "Животински бесове". Сред почитателите на българското кино Манасиев е познат още с ролите си в хитовите сериали "Под прикритие" и "Стъклен дом". Звездният актьорски състав на филма се допълва от Мариан Вълев, Димитър Баненкин, Дарин Ангелов,  талантливите актриси Боряна Братоева, Павела Апостолова. В главните роли зрителите ще видят харизматичните Алек Алексиев и Радина Кърджилова.

Сценаристи на проекта са Александър Чобанов ("Дяволското гърло") и Кузман Илиев, режисьор е Георги Костов, а продуцент е Филмова къща "КОРУНД- Х". 

"Бургас е град с европейска визия и е изключително подходящ за снимки на касови продукции", сподели Николай Христов, продуцент на филма, по време на първия снимачен ден в морския град.

Сюжетът на лентата проследява историята на преподавател по финанси Виктор Ангелов /в ролята Александър Алексиев/, който ненавижда парите, но животът му се преобръща и той става преуспял борсов играч.  

Продуцентът Николай Христов стои зад реализирането на ученическата трагикомедия "11 а" и романтичната драма с Асен Блатечки и Диляна Попова - "Останалото е пепел".

Още снимки

Новините от днес и със задна дата