неделя, 25 октомври 2020 г.

Наш астролог предрече изключителни трудности за България до 2025: Не е Армагедон, а...

  

Астрологът Красимир Куртев представя скритото послание относно някои събития през 2020 – 2021 година, пише Trafficnews.bg. Много хора се отнасят с пренебрежение към астрологията за жалост. Би следвало да задам риторичен въпрос, ако астрологията е шарлатания, тогава защо в Светото писание се описва идването на тримата влъхви, следвайки звездите?...

Няма съмнение, че 2020 се оказва трудна година, която ясно отчете астрологичната карта. Преминахме през слънчеви шест затъмнения и много планети бяха в ретроградна форма, които да си предаваха отрицателните влияния като щафета една след друга. Хората не можем да променим бъдещето си, но можем да се подготвим за това, което ни очаква и това е много важно. По принцип 2020 и 2021 година са преходен период, когато всички проблеми ще достигнат своят апогей. Това се отнася както за политическите събития, така и за индивидуалния живот на всеки човек. Със сигурност не си струва да рискувате парите си през този период или да участвате в някакви съмнителни финансови, икономически и политически дейности. Съсредоточете се върху отношенията със своите близки и като цяло по-внимателни към обкръжението си. Астро очакванията са, че есента и зимата също ще бъдат още по-трудни времена и ще видим повече нестабилност във всяко отношение. Много страни по света ще продължат да изпадат в шок, заедно с още огнища на болести, демонстрации и революционни настроения. Живеем в необичайно за нас време, когато всичко, което изглеждаше стабилно преди, ала вече не е. Преходът към епохата на Водолей, който ще започне след първата връзка на Сатурн и Юпитер във въздушния знак, във Водолей, на 25 декември 2020 г. Това се отразява не само в така натрапената ни пандемията на COVID-19, а и в последствията в геополитически и икономически план. Нашият свят се променя пред очите ни - в технологиите, растежа на гражданската социална активност в световен мащаб и конфликтите на международната сцена и дори в самата природа. Ерата на Водолея е изключително дълга, ще трае около 2160 години. Подготовката за тази нова епоха отнема няколко десетилетия, но 2020 е последната година от изчезващата Ера на Риби, а 2021 е първата година от Ерата на Водолей. Всяка една нова ера винаги включва глобални сътресения, кризи на цивилизациите, икономически и културни революции и нова перспектива за религиозните учения. Климатът също ще претърпява значителни промени в световен мащаб. През втората половина на 2021 г. ще станем свидетели на глобални промени във всички тези области. Очертават се още повече международни конфронтации, влошаване на търговските войни и може би дори използването на сила, разположена в глобалните горещи точки. Като цяло отношенията ще станат маргинализирани и хората ще бъдат разделени на приятели или врагове - „Брат ще предаде брат си на смърт и баща детето си, и деца ще се изправят срещу родителите си“ - (Марк 13:12). Това ще засегне международните отношения, както и семействата, където можем да очакваме да се разиграе вечен конфликт между поколенията. В бизнеса и на работа се подгответе за конфликти с партньори и колеги. За съжаление все още не сме видели най-лошото от икономическата криза, която ще се влоши много през есента на 2020 г. до 2021 година.
Във всеки случай планетите ни загатват, че икономическата и политическата криза ще достигнат своя връх. Човечеството трябва да стъпва внимателно, когато става въпрос за финанси, а не да поема допълнителни финансови тежести , тъй като последиците могат да бъдат дълги и тежки. Доналд Тръмп може да бъде преизбран за втори мандат, в сблъсъка с срещу Джо Байдън. Като цяло неговият хороскоп е много по-слаб от този на Тръмп. Независимо кой ще стане президент на САЩ, през 2021 година, той ще трябва да се сблъска с много проблеми, започвайки с противопоставянето на много хора от неговия най-близък кръг. България ще бъде изправена пред изключителни трудности от всякакъв характер. Марс в ретроград ще предизвика конфликт в политически план при сформирането на нов парламент и правителство. Корупцията ще вземе връх, така че не е изключено още през 2021 година да имаме предсрочни избори. Не си мислете, че сме изправени пред Армагедон, а напротив! Тази и следващата година ще видим раждането на един нов свят, ала процесът на раждане винаги е труден и болезнен. Със сигурност обаче след като приключи този труден преходен период, можем да очакваме прекрасно бъдеще едва след 2025 година. Астрологичният анализ е изработен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

Прочетете и прогнозата на изключителната българска астроложка Ади. След цитат от нейната прогноза, има линк за влизане в сайта ѝ!

"Молитвите ни, макар че навярно ще са чести тогава, няма да бъдат чути. Предстои да платим следващия си дълг към Природата и майката Земя. Това затъмнение ще се отрази зле на високопоставените хора, хора на управленческа длъжност, както и хората на средна възраст. Опозицията между Плутон и Марс намеква за брутална агресия и опасност за живота на хората. Плутон е планетата на смъртта, а Марс е неговия побратим, в такъв предизвикателен аспект нещата не изглеждат въобще добри. Надявам се човечеството да не стигне до война и разруха, показана от небето. Цялата карта говори за напрежение и агресия, депресия и мизерия." Вижте още ТУК 

Новините от днес и със задна дата